Començar a prendre decisions

Ja estem a la meitat del curs i comencem a fer xerrades sobre decisions i vies que volem seguir després de l’etapa del batxillerat.

Per molt que em mengi el cap, no trobo o no em decideixo entre les diferents coses que puc fer en un any i mig. Tinc amics que estan a segon i més de la meitat, a menys de dos mesos de les preinscripcions a la universitat, no tenen cap idea del que faran i tinc por de l’any que ve estar a la mateixa situació, cada vegada que miro a les webs de les unis em poso nerviosa i m’agafa la por, ja que hi ha milions de carreres diferents.

Suposo que acabaré fent educació infantil, com la meitat de la meva família perquè m’agraden els nens i fa dos anys que treballo com a entrenadora de patinatge a nens/es entre quatre a dotze anys, però, perquè no altres coses?

Ja m’agradaria ser una mica més decidida en aquest aspecte i dedicar-me a ser periodista o cuinera però no m’atreveixo i no és perquè no m’agradi, tot el contrari, m’agrada molt i no només aquestes professions sinó moltes, però no m’hi veig, potser perquè encara em costa visualitzar-me treballant d’alguna cosa o perquè encara em queden molts anys fins que m’arribi el moment i crec que per molt que m’acabi decidint per una opció, no sabré si m’agrada fins que em trobi a la situació d’haver de treballar d’allò.

Massa complicat.

Blanca

Aquest article s'ha publicat dins de Blanca Marín, Decidir, Estudis, Futur, Professió i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *