Comprar per Internet

Comprar per Internet ens estalvia temps, ens proporciona varietat de productes i de receptors de productes, també el preu es nota beneficiant al client.
¿Cal? No, no és imprescindible comprar per Internet, hi ha persones que, encara, mai han comprat per Internet, per desconeixement o falta de costum.
¿Luxe? No, tampoc ja que pots comprar de tot. Avui en dia, qualsevol pot tenir un ordinador amb connexió a Internet i amb quatre passos fer la compra de tota la setmana al seu supermercat preferit o en aquell que comparant preus des d’Internet ha vist que els preus són més assequibles.

Els avantatges de comprar per Internet són moltes, no només a nivell personal, sinó també per a la societat, com per exemple, poder adquirir el producte a qualsevol hora del dia des de casa o des del treball. També ens permet localitzar diferents botigues a tot el món que ofereixen un mateix producte i això poder comparar preus, etc.
A Internet es pot comprar pràcticament de tot, la varietat és enorme. Internet és, entre altres coses, una finestra oberta a un mercat inabastable de productes. Probablement els productes o serveix més habituals són entrades als espectacles, bitllets de qualsevol tipus de transport, llibres, compres de supermercats, cotxes i motos (la majoria de segona mà), roba, sabates i accessoris de vestir, colònies, mobiliari i un milió de coses més per afegir! La llista és interminable. Tot i que hi ha certs productes que per les seves característiques la majoria de la gent prefereix comprar-los en una botiga, de forma tradicional. Com per exemple, unes sabates, ja que les prefereixen provar perquè no sempre el mateix número correspon a la forma del peu… O qui no prefereix olorar a la botiga una bona colònia desconeguda abans de comprar-la?

La pregunta és, és segur comprar per Internet?

Laia

Aquest article ha estat publicat en Comoditat, Consum, Internet, Laia Auset, Seguretat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comprar per Internet

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Laia, un article interessant entorn dels avantatges i inconvenients del consum a través d’internet. No he pogut accedir al document de youTube que havies adjuntat. No s’activava i he preferit eliminar-lo, però si trobes alguna manera d’incrustar-lo que funcioni, m’ho dius i refarem l’article. De tota manera em sembla que l’escrit ja té prou entitat per si mateix i val la pena llegir-lo. Gràcies.
    Segueix!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *