Oportunitats

Fa temps que tinc la curiositat de viatjar a l’estranger. Suposo que aquestes ganes sobtades de viatjar a un altre país han aparegut degut  la gran experiència que vaig viure a Amsterdam.

A principi de curs vaig dir-li als meus pares la meva intenció de viatjar a un altre lloc fora d’Espanya. Em van dir que no sabrien si seria possible, ja que no és pas econòmic. Sempre que he volgut una cosa he fet tot el possible per aconseguir-ho i normalment em surto amb la meva així que vaig decidir començar a estalviar, però clar, no crec que sigui suficient. Vaig començar a mirar webs per Internet d’empreses que organitzaven estius a l’estranger per adolescents i n’hi ha un munt d’opcions. M’agradaria anar a Londres principalment, ja que és molt bonic -a la vegada que car-, però no descarto cap opció.

Aquesta setmana, per intentar estalviar més, vaig decidir començar a jugar a “La Quiniela”. Si no sabeu que és, us ho explico; és un joc on apostes quin equip guanyarà durant la jornada de futbol que es juga al cap de setmana. De primeres si saps una mica sobre futbol i t’agrada sembla fàcil endevinar-ho, però no ho és pas: has d’encertar 14 partits + un partit especial. Per ser la primera setmana el meu resultat no ha anat per un mal camí: he encertat 11 partits de 15.

Espero que apostant els meus diners pugui aconseguir el meu objectiu: anar aquest estiu a l’estranger per millorar l’anglès i passar-ho genial. Si ho aconsegueixo, serà un dels millors estius.

Àlex

Aquest article s'ha publicat dins de Àlex Moruno, Il·lusió, Viatjar i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Oportunitats

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex,
    Caram, onze encerts no està gens malament! Potser sí que aconseguiràs fer una bossa per a un bon viatge!
    L’article és clar, planer i ben estructurat. M’ha agradat. Segueix així!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *