La vida sense música seria un error

Diuen que la música té el poder de dir el que és innombrable i comunicar el que és desconegut. Jo veig aquest art com una forma d’escapar de la realitat que m’envolta, ja que sento que m’endinso en un món que m’entén. Durant el temps,  s’han escrit cançons per a tots els gustos, per a qualsevol estat d’ànim… El que m’agrada a mi és poder trobar confort en un cantant en els meus pitjors moments, ja que realment la música m’anima, a part d’alegria i bon rotllo en altres. Així que ho puc dir: Ed Sheeran, t’he trobat.

El vaig conèixer amb el seu primer gran èxit The A Team, que es va fer famós fa uns anys. La cançó em va agradar, però en aquell moment no li vaig donar gaire importància. Al cap d’un temps, durant una tarda d’avorriment a casa vaig acabar, no sé com, escoltant més cançons d’aquest cantant. Des del primer moment em van encantar, tant per el contingut i significat de les seves cançons, com per la seva varietat.

El dia 24 de novembre vaig tenir la oportunitat d’anar al seu concert a Barcelona. Després de tant de temps escoltant-lo, que ja em sabia totes les cançons de memòria, i el disc ja estava quasi ratllat, vaig poder veure’l en directe. El concert va ser increïble. Em va costar fer-me a la idea que estava vivint aquell moment tant esperat, però em va encantar i el vaig viure al màxim. Van sonar cançons com Drunk, Tenerife Sea, Kiss Me, Lego House que m’encanten. El millor moment de la nit, però, va ser quan l’Ed va cantar Thinking Out Loud, que és la meva cançó preferida.

En definitiva, aquella nit de novembre ocupa un lloc en rang bastant alt a la meva llista de moments preferits. Vull donar les gràcies a l’Ed Sheeran per fer-me entendre que la màgia existeix.

edsheeran.jpg

“Everything will be okay in the end. If it’s not okay, then it’s not the end.“

 Xènia Caballero

Aquest article ha estat publicat en Concert, Música, Xènia Caballero. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La vida sense música seria un error

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Xènia, construeixes un bon article entorn d’una de les teves passions particulars. M’ha agradat. Encara que m’he entrebancat en una frase a la que li falta o li sobra alguna cosa:
    “la música m’anima, a part d’alegria i bon rotllo en altres” (?). Si la canvies, m’envies el redactat correcte i el canviaré. També suposo que volies penjar una foto i no ha sortit (no era aquest el sistema).
    Que acabis de passar molt bones festes!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *