Més que un esport

Des de ben petit he sigut un gran aficionat al futbol, m’ha agradat veure-ho i jugar-ho. Quan tenia uns cinc anys, els meus pares em van apuntar a futbol sala. Encara me’n recordo com era jo al principi: un nen que rebia la pilota i tal com venia la xutava cap a un altre lloc. A mesura que anaven passant els anys anava millorant. També puc recordar com va ser el meu primer gol en un partit: vaig rebre la pilota al mig del camp i vaig córrer cap a la porteria i vaig marcar. Va ser una experiència màgica.

Tots aquells caps de setmana llevant-te a les 8 del matí per anar a jugar un partit a un poliesportiu d’un poble que no sabies ni que existia. Probablement, durant els 10 anys que he estat jugant a futbol, he jugat en quasi tots els poliesportius del Maresme i voltants.

Aquest any, amb l’inici de batxillerat, vaig decidir “penjar les botes” i deixar de jugar a futbol. A més a més, no tenia tantes ganes de jugar-hi com al principi. L’altre dia estava parlant amb la Mònica, la professora de castellà, sobre aquest tema. Va preguntar-me si enyorava aquest esport i la veritat és que per mi és un esport imprescindible en la meva vida. Vaig acabar la temporada sense l’entusiasme amb el qual vaig començar i ara és una de les coses que més trobo a faltar. No sabem el que tenim fins que ho deixem. Segueixo jugant a futbol, cada divendres, una “patxanga” amb els amics però no té res a veure amb el que practicava.

Per acabar, he conegut moltíssima gent, he tingut com uns set entrenadors i han sigut uns anys increïbles.  El futbol t’ensenya uns valors i no el canviaria per res, és més que un esport.

Àlex

Aquest article s'ha publicat dins de Àlex Moruno, Futbol, Valors i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Més que un esport

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex, una bona crònica de la teva trajectòria esportiva (fins al moment!). M’han agradat especialment les descripcions dels detalls (afegeixen atractiu a l’escrit). He hagut de corregir algunes incorreccions, que hauries pogut revisar tu mateix si hagessis passat l’article pel softcatalà (el tens al menú de la dreta). És una llàstima que un bon article quedi espatllat per mandra de revisdar-lo, no et sembla?
    No deixis d’escriure, és important.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *