On estic ficat?

Un diumenge de fa gairebé 3 anys, me’n recordo d’aquell dia, solejat i molta calor.

Vaig decidir sortir a córrer per la muntanya, precisament el meu objectiu era de pujar al Castell de Burriac en “vint minuts”, prèviament abans de plantejar l’objectiu vaig pensar sobretot en el perill que té anar per la muntanya sol i sense un telèfon mòbil, però el cas era que era conscient del que anava a fer en aquell moment…

Eren les quatre del mig dia, quan vaig decidir emprendre la meva ruta, però en comptes d’agafar el típic camí de sempre, vaig anar per un altre per fer la meva excursió una mica més “emocionant”.

… Ja eren les cinc de la tarda… i jo? On era realment? Cabrils? Cabrera? Vilassar? No ho sabia! Em vaig començar a desesperar, no sabia on estava ficat, però quan em vaig adonar que passava per segon cop per la mateixa trajectòria, vaig decidir parar i pensar de debò el que realment estava fent, repassant d’on venia, per on no hi havia passat encara, però finalment vaig decantar-me per intentar tornar a casa, i quan ja pensant que ja quedava poc per arribar a casa, es veia el Castell de Burriac, l’objectiu que tenia fins quan no estava perdut.

Un cop quan vaig sortir d’aquell camí entre arbustos, em vaig fixar en un senyal que ficava “Atenció, zona de caça” , en aquell moment el cor m’anava a cent, pensant que possiblement havia estat al punt de mira de qualsevol caçador. Però la part bona era que ja veia a gent pujant al Castell i ja em vaig tranquil·litzar.

P.D: No he tornat al Castell de Burriac fins l’any passat que ens van portar l’ institut de Cabrils, és a dir, feia dos anys que no hi anava.

Omar Ben mesaud

Aquest article ha estat publicat en Aventura, Excursió, Omar ben Mesaud. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a On estic ficat?

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Omar,
  Has tingut una bona idea: l’excursió al·lucinant que expliques mereixia un article!
  M’ha costat de llegir l’escrit. Per què? Perquè la puntuació no facilitava les coses. Fixa’t:
  “Vaig decidir sortir a córrer per la muntanya, precisament el meu objectiu era de pujar al Castell de Burriac en “vint minuts”, prèviament abans de plantejar l’objectiu vaig pensar sobretot en el perill que té anar per la muntanya sol i sense un telèfon mòbil, però el cas era que era conscient del que anava a fer en aquell moment…”
  es podria dir així:
  “Vaig decidir sortir a córrer per la muntanya. Precisament el meu objectiu era de pujar al Castell de Burriac en “vint minuts”. Prèviament, abans de plantejar l’objectiu, vaig pensar sobretot en el perill que té anar per la muntanya sol i sense un telèfon mòbil, però el cas era que era conscient del que anava a fer en aquell moment…”
  Només he canviat algun punt i alguna coma, però és la diferència entre un escrit confús i un escrit llegible. És molt important!
  No deixis d’escriure,
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *