Amistats

En aquest nou curs m’enfronto amb nous obstacles, tot i haver-me passat del batxillerat social al científic, està sent un dels millors anys de la meva vida. De vegades trobo a faltar alguns companys de l’any passat, però en aquest he conegut a molta gent nova. Una altra cosa que trobo a faltar són els bons moments que passava el curs anterior, amb tots els meus amics des de que vam començar l’ESO.

Quan penso en tot allò m’entristeixo de no seguir amb ells, però per una altre part m’alegro perquè que he tingut l’oportunitat de conèixer gent nova. Una de les coses que més m’agrada de la nova classe és que no m’avorreixo en cap moment, i tots són d’allò més peculiars. Inclús a classes com història o filosofia m’ho passo bé; em passo les estones rient (Josep Maria, tu ho sabràs ja que quasi sempre ens has d’esbroncar). M’agradaria, no obstant, que alguns dels amics que tinc a l’altre classe de batxillerat estiguessin a la meva, però bé, entre classe i classe estic amb algun d’ells i amb això em conformo.

Pot ser que, com en totes les amistats, en algun moment ens distanciarem i perdrem el contacte. Òbviament, això segurament succeirà en algun moment, com ja ha passat altres cops; són amistats intenses però curtes. Les verdaderes amistats duren tota la vida, un dia et poses a pensar i a vegades no saps ni quan han començat.

Abans d’acabar l’escrit m’agradaria animar a tothom a conèixer gent, ja que el bons moments estan assegurats. Darrerament, he conegut a gent increïble que a hores d’ara són alguns dels meus millors amics. Respecto l’opinió d’aquells que diguin que no necessiten conèixer a més gent per passar-ho bé, o d’aquells que no tinguin cap amic i siguin feliços. Irònicament, jo sóc una persona molt tímida quan tracto amb desconeguts, però poc a poc vas perdent la vergonya fins que finalment et resulta molt fàcil.

Marc

Aquest article ha estat publicat en Amics, Marcos Giménez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Amistats

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Marc, sí que t’ho passes bé, en efecte. Per molts anys! Tens raó en això de la importància de saber adaptar-se als canvis. M’ha agradat.
    No paris d’escriure!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *