Únic

Increïble, meravellós, fantàstic i un munt d’adjectius positius hi ha per descriure Ronaldinho.

Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com a Ronaldinho és considerat per alguns seguidors un dels genis més grans que ha donat el món del futbol, comparat amb els clàssics mestres de la història d’aquest esport com ara Pelé o Maradona. Així és com comença el seu article a la Viquipèdia i no li falta raó.

Va arribar l’any 2003 al FC Barcelona, de la mà de Laporta, procedent del PSG, per un cost de 25 milions d’euros. Un preu que en els seus millors moments de la carrera s’hagués triplicat. Era un jugador màgic, dotat per jugar al futbol. Quan el veia de petit em quedava bocabadat de les coses que podia arribar a fer el crack brasilerdes de donar passades o xutar sense mirar fins a començar a fer regats com si estigués al pati de l’escola. Era un espectacle veure’l, qualsevol tir lliure que llençava anava quasi sempre a gol.

Al final de la seva etapa al club català no rendia tant com als seus principis i va tenir bastants problemes que van derivar a la seva sortida del Barça i el fitxatge pel Milan. Tot i així, crec que és un jugador que mereix un respecte infinit per tots els aficionats del futbol, ja que va fer d’un esport un espectacle. He tingut la sort de veure’l jugar i de gran podré dir com de bo i de magnífic era aquest jugador. Si algú vol recordar del que era capaç de fer Ronaldinho, aquí us deixo un petit vídeo:


Mai hi haurà un jugador com ell, gràcies per tot Gaúcho!

Àlex.

Aquest article ha estat publicat en Àlex Moruno, Futbol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Únic

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex,
    Ja he fet una ullada a les imatges i he passat una bona estona recordant en Ronaldinho. En fas una bona crònica. M’ha agradat.
    No paris d’escriure!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *