La gran incògnita sobre Vermaelen

Aquests últims anys, la secretaria tècnica del F.C.Barcelona ha estat buscant i analitzant centrals aptes per la filosofia “Barça” fins i tot sota les pedres i, finalment, aquest estiu semblava que la llarga búsqueda de centrals havia acabat.

El 10 d’agost, després d’una exhaustiva revisió mèdica, Thomas Vermaelen va ser presentat com a nou jugador del Barça. Zubizarreta va assegurar aquell dia que es tractava d’un fitxatge “de rendiment immediat” i que no hi havia cap dubte “sobre el seu estat físic”. El jugador va ser presentat com a una estrella mediàtica i pel seu traspàs es van pagar 19 milions. Tres mesos després, Vermaelen segueix fent “treball específic” i encara no ha debutat amb l’equip de Luis Enrique en un partit oficial.

El misteri que envolta la situació del central belga, que es va lesionar al Mundial del Brasil el 22 de juny, creix dia a dia. I més després de l’enigmàtica frase de l’entrenador: “La seva recuperació no va com esperàvem”. Què li passa, de veritat, a Vermaelen? L’exfutbolista de l’Arsenal, pel qual el Barça va pagar 19 milions d’euros, va arribar al club blaugrana amb una lesió als isquiotibials de la cama dreta. Una lesió que en principi no semblava tan greu com per tenir-lo apartat cinc mesos dels terrenys de joc.

El problema és l’historial físic de Vermaelen. Només la temporada passada es va perdre aproximadament un 60 per cent dels partits amb l’Arsenal per les seves lesions. I ara al Barça ja porta 15 partits sense poder jugar. El secretisme al voltant de tot el que fa referència als serveis mèdics del Barça genera encara més dubtes i rumors sobre el futur immediat de Vermaelen. Quan podrà jugar? No hi ha resposta per a aquesta pregunta…

Toni

Aquest article ha estat publicat en Barça, Futbol, Toni Estrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *