La independència

Últimament s’escolta molt a parlar sobre la relació entre Catalunya i Espanya. Tot i que és un tema d’actualitat, aquesta tensió ve donada des de ja fa uns quants anys. Des de que tinc consciència, he sentit diverses vegades algun topic com :”Espanya ens roba!”, els quals molts d’ells són merescuts.

Malgrat el fet que no m’agrada decantar-me per cap dels dos bàndols em posicionaria a favor del ‘’No’’ ja que no crec que escaigui una divisió territorial d’Espanya per tot el que això comportaria. Tot i la meva ferma decisió no nego que el país s’estigui comportant de manera correcta enfront al 9N i crec que caldria fer una revisió de la constitució i els diversos estatuts per tal de que Catalunya obtingues més autonomia i un creixement econòmic.

Finalment, crec que el tema a debatre no hauria de ser la independència, sinó que la gent s’hauria de preocupar pel fet que una bona part dels polítics del moment, siguin corruptes i es lucrin amb béns públics , però la meva pregunta és simple, la gent independentista està segura de que vol deixar de formar part de polítics corruptes per a començar a formar part de un nou estat en el que polítics que creiem de confiança, com Jordi Pujol, siguin més corruptes que molt dels Espanyols?

Blanca

Aquest article ha estat publicat en Blanca Marín, Corrupció, Independència, Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *