La nostra societat

Avui en dia la nostra societat ens educa per estudiar, per tindre una bona educació… per arribar a obtenir una bona feina, amb una casa, les teves vacances, que et puguis fer capricis. Però aquests capricis moltes vegades són coses que nosaltres no les necessitem i molta altra gent sí que les necessiten, que donarien el que fos per tindre la meitat de coses que nosaltres tenim o obtenim.

Les grans empreses i el govern, la societat en si,  quan engeguem el televisor o engeguem la ràdio per anar a treballar, ens estan fent anuncis de companyies de mòbil, electrodomèstics, menjar, roba entre d’altres, per incitar-nos a consumir, i un cop comencem a consumir després volem més i més.

Però no ens adonem o no s’adonen que la vida no està feta només per treballar, per estudiar… per després poder obtenir coses, sinó viure la vida.

Tots hauríem de fer un esforç i no consumir tant, ja que Espanya és un dels països que més menjar llença, entre altres coses.

Adriana

Aquest article ha estat publicat en Adriana Tomàs, Consum, Vida. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *