Ambient de diumenge

El parc del davant de casa està ple de gom a gom i puc sentir les rialles i els crits des de la finestra de la meva habitació, fa la típica olor de carn a la brasa que ve de la barbacoa del veí, passen grups de ciclistes pel carrer cada cinc minuts i em ve la flaire d’herba acabada de tallar des de la casa del costat… es nota que és diumenge. Els diumenges m’agraden per això, perquè és un dia en el qual es respira un aire diferent del de tots els altres dies de la setmana. És un dia per anar a passejar per la muntanya o quedar-se a casa veient una pel·lícula. M’agrada observar des de la finestra aquest ambient de diumenge a què em refereixo i sentir aquesta olor única a la qual jo anomeno “olor de diumenge”.

Però com tot, els diumenges també tenen la seva part dolenta. Sempre arriba aquell moment en què t’has de posar a fer els deures i a estudiar. A més, és l’últim dia de la setmana i això vol dir que l’endemà torna la rutina d’aixecar-te a les set del matí. Llavors és quan t’envaeix aquella depressió tan característica del diumenge a la tarda i s’esvaeixen les ganes de fer res.

Penso que tant la part bona com la dolenta formen part d’aquest ambient de diumenge, per tant hem d’acceptar aquest dia tal com és i gaudir-lo. Hi haurà diumenges millors o diumenges pitjors però la sensació d’alliberament que sento en aquest dia és tan gran que em costa descriure-la. Siguem positius i veiem el diumenge com un parèntesi de relax enmig de la rutina i no com l’últim dia de la setmana.

Marina

Aquest article ha estat publicat en Diumenge, Marina Rubio. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Ambient de diumenge

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Perfecte!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *