Una mica més de mi

M’agradaria que sapigueu una mica de mi, ja que hi ha gent nova a clase i no tothom sap gaire de mi. En primer lloc, em considero una persona bastant bromista, una mica molt despistada i que a vegades porta les bromes un pas més enllà. Des de tota la vida m’ha agradat l’esport, especialment el de risc, aixó em porta al cap un record:

De petit, jo era amic d’en Xavi Ripoll, un veí. Abans jo vivia a Vilassar, i davant de casa hi ha un barranc que dona a un polígon industrial. Com érem molt llestos, anavem gairebé cada dia a escalar-lo. Però un bon dia vaig tenir la idea de creuar el barranc de costat a costat, més d’un ja coneix la història. Com era d’esperar, jo vaig liderar l’equip a en Xavi. Recordo un tram difícil, recordo haver dit: “No pases por allí que es muy peligroso Xavi” com era d’esperar, va caure i es va trencar la tibia i el peronè.

Fi de la historia.

Podria posar més anècdotes però em limitaré a dir que visc a Mataró, estudio a Vilassar perquè hi vivia allà des de fa poc més de dos anys, m’agrada el kitesurf, el kiting a seques, que per molt que sembli una broma es tracta de saltar amb un estel, en el meu cas de 3 metres. Haig de dir que he arribat a saltar més de 14 metres de llargada i 5 d’alt, si no em creieu no tinc perquè demostrar-ho. També faig hockey i vaig fer tenis.

No puc mentir, tinc una afició pels ordinadors, encara que el meu està bastant obsolet per les noves generacions de jocs. Podria dir, també, que no miro gaire la tele. Podria dir, que el meu pes és de 5,51N. També podria dir que m’apassiona la tecnologia, però no la que ens ensenyen a classe. Però el que de veritat vull dir és que tinc uns amics molt bons i un internet molt dolent.

Mark

Aquest article ha estat publicat en Jo, Mark Rodríguez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Una mica més de mi

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Mark,
    Fas us autoretrat força divertit i encertat. És una bona idea per a un article i li dones un format atractiu. M’ha agradat.
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *