Sobre què escric?

No estic exagerant quan dic que he començat a escriure aquest text com unes cinquanta vegades. No sé per quin motiu no puc fer un escrit. Sempre em passa el mateix, escullo un tema atractiu i començo a redactar, però quan porto sis línies, de cop i sobte, ja no puc escriure més. No se si és el meu cervell que ja no pot, es satura o sobre calenta, o és alguna altra cosa.

És estrany perquè l’any passat no era així, és a dir, quan començava a fer un escrit havia de frenar-me per no acabant escrivint la bíblia. Per què passa això? Si més no crec que no sóc l’únic que té aquest problema, ja que al blog no hi abunden els escrits d’aquest curs. També he mirat deu pàgines sobre com fer una bona redacció, i seguit les pautes al peu de la lletra, però res: continuo en blanc. Pot ser degut al fet que porto ja mig any sense fer un escrit i que el meu cervell estigui una mica enrovinat.

M’agradaria pensar que aquest problema és col·lectiu, vull dir, que li passa a més gent, no sé em sentiria millor. També pot ser degut al fet que l’any passat fèiem una hora on l’Altés ens donava consells per escriure.

No ho sé. Sigui per la qüestió que sigui no acabo d’entendre-ho. A més a més no sé si és problema personal o és que algú més li passa? Sigui com sigui continuo sense tenir clar sobre quin tema escriure.

Jesús Valera

Aquest article ha estat publicat en Escrits, Jesús Valera. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sobre què escric?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Jesús,
    Ningú ha dit que això d’escriure fos senzill. Bé, si algú ho ha dit no tenia presents les dificultats pròpies de la tasca. És clar que a mesura que anem aprenent-ne, ens anem posant més exigències i no ens satisfà qualsevol escrit. Així que, no et neguitegis i no paris d’intentar-ho!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *