L’amistat

“Lligam afectuós entre dues persones, afecció d’una persona envers una altra enfora dels lligams de la sang i de l’amor sexual.” Aquesta és la definició d’amistat segons el diccionari, però per mi és molt més que aquestes paraules.

L’amistat està formada per un vincle entre persones properes les quals sempre estan al teu costat, per ajudar-te en els pitjors moments i gaudir tots junts dels bons temps. Gràcies a ells, la vida és més divertida i millor, ja que hi pots comptar per a qualsevol cosa. No sempre totes les amistats comencen amb bon peu però, de mica en mica, les relacions evolucionen i es creen grans enllaços difícils de destruir. És cert que molta gent va i ve al llarg de la nostra vida, però les vertaderes amistats perduren per sempre, encara que hi hagi diferències entre les persones.

Avui en dia, els amics estan poc valorats i, sovint, es menyspreen però per mi són una part fonamental del meu dia a dia. Em donen consells, em fan riure, m’ajuden en moments complicats, es preocupen per mi… han esdevingut la meva segona família. Per aquest motiu, vull donar les gràcies a l’Adrià, l’Alba, l’Àlex, el Pol, l’Ariadna, la Carla, el David, la Sandra, el Jose, el Mikel, la Mar, la Maria, la Mariona, l’Òscar, el Pol, la Salomé i en Gerard. Gràcies per formar part de la meva vida!

Mireia

Aquest article ha estat publicat en Amics, Amistat, Mireia Berruguilla. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’amistat

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Mireia, l’amistat s’agraeix, i l’escrit és una nota d’agraiment a una bona colla d’amics. M’ha agradat. No els deixis!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *