L’aniversari

Bona tarda! Bueno, si ho estàs llegint després de l’escola, és clar. Crec que ja vaig fer un escrit com aquest l’any passat però és una cosa especial que no succeeix tots els dies.

L’aniversari, segons el diccionari, és el dia en què es compleixen anys d’un fet o esdeveniment memorable. No només és això, us explicaré. Hi ha gent que li agrada sumar anys (com a mi) i altra que no. Quan arriba el mes del meu aniversari estic “nerviós”, per dir-ho d’alguna manera perquè arribi aquesta data.

La nit anterior, a casa, contant les hores que queden perquè sigui 30 de setembre (en el meu cas). Comences a rebre felicitacions de gent via WhatsApp, Facebook, etc. Però les que m’agraden a mi són les que es fan cara a cara. Arribar a primera hora de gimnàstica, a les vuit del matí -on l’única cosa que estàs pensant en aquell moment es tornar al llit- i que companys et felicitin és una cosa molt bona, per dir-ho d’una manera. Són gent amb les que comparteixes el teu dia a dia, són gent que et coneix molt bé i que s’enrecordin de tu -ja sigui per alertes, encara que dona igual- diu molt d’aquestes persones. Després que si comencen a aplaudir a classe i escoltes a la vegada: Felicitats! Ja no parlem de casa, on la família també et dona mostres d’afecte i és clar, no pot faltar l’àvia dient lo molt que t’estima.

No sé, a mi fer anys m’agrada, encara que alguna vegada hauré de fer 80 anys (espero), dóna igual, sumar anys és una cosa molt bonica i no es que passi cada dia. Moltes gràcies a tots vosaltres que avui m’heu felicitat, sou molt grans!

Àlex

Aquest article s'ha publicat dins de Àlex Moruno, Amics, Amistat, Aniversari i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’aniversari

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex, moltes felicitats, per començar.
    Fas un bon articlem, encara que li hauria convingut una revisió. Et recomano l’ús del corrector català softcatalà que tens al menú de la dreta.
    No paris d’escriure
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *