A lifetime in a year

He trencat fronteres, obert camins. M’he estressat més que mai, passant per situacions d’un pànic inimaginable, però he après a seguir endavant sense mirar enrere. He explorat. He fet una llar plena d’estranys dels que no em vull separar. M’he sentit còmoda, sentint-me incòmoda. M’he sentit llesta, inútil, independent, estúpida i adulta. He visitat alguns dels racons més bonics d’aquest planeta. He sobreviscut al ‘wind chill’. M’he decebut i sentit orgullosa amb mi mateixa més que mai. He après i m’he adaptat. El meu coneixement del món s’ha expandit, i no hi ha cosa que m’agradi més que compartir-ho amb els altres. M’he convertit en algú que mai havia somiat ser. He canviat. He après a confiar amb qui s’ho mereix i no donar massa oportunitats a certes persones. Valoro moltíssim més els meus pares, la meva família i els meus amics. M’he descobert a mi mateixa, i resulta que m’agrado força.

“El meu coneixement del món s’ha expandit, i no hi ha cosa que m’agradi més que compartir-ho amb els altres”

Ho he sentit tot amb una intensitat immensa. He ampliat els meus horitzons, i els meus esquemes han canviat. He fet tot allò amb el que vaig somiar fa temps i que vaig deixar enrere. M’he adonat que tinc més llars de les que em pensava. Tinc casa gratuïta a Mèxic, Colòmbia, Brasil, Itàlia, Xina, Japó i Canadà. Tinc el món sota els meus peus i puc fer el que vulgui perquè, realment, el meu destí està a les meves mans.

El que he patit a Canadà, no ho he patit enlloc més; però tampoc he plorat tant de felicitat en cap altre lloc. Bàsicament, Canadà m’ha canviat la vida d’una manera que no m’esperava: de la millor manera.

Xènia Caballero

Aquest article ha estat publicat en Any, Canadà, Xènia Caballero. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a A lifetime in a year

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Xènia,
    Moltes gràcies pel teu escrit. Encomana entusiasme (i una mica d’enveja de no ser tu, clar).
    Fins aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *