L’enamorament

L’enamorament és un estat emocional de caràcter romàntic o passional que vivim i pel qual tot el nostre organisme, la nostra ment i el nostre cos es veu arrassat per una tempesta química basada en diferents sentiments cap a una o més persones.

En canvi quan parlem de desamor diem tot el contrari; aquella màgia que sentim a l’estar enamorats, aquelles sensacions d’eufòria, el fet de no tenir gana o estar tot el dia pendent del telèfon per veure si et truca o no, a poc a poc desapareix. Que aquest sentiment s’esfumi és involuntari, però simplement succeeix.

I fins i tot quan t’has desenamorat o intentes aconseguir-ho per diferents raons, diuen que el secret de l’oblit és el temps o bé trobar una persona que t’ompli aquest buit. Tot i així no és fàcil oblidar-se d’algú, sempre hi haurà aquells records dins teu, o aquells objectes que et faran recordar a aquella persona.

Cristina

Aquest article ha estat publicat en Cristina Dausà, Enamorar-se. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *