Coses que passen

Aquest segon trimestre ha passat molt depressa. Pot ser per l’excés d’exàmens durant tot el trimestre o simplement pel fet de que ara, apunt d’acabar segon de batxillerat, tots estem pensant en la selectivitat. Independentment d’això, ara és el moment de fer l’últim esforç, l’estiu és aprop i, com tots, m’agradaria gaudir d’un estiu sense preocupacions.

Tot i haver fet un gran esforç, aquest cop no ha sigut suficient. El fet de tenir tants exàmens, fa que gairebé no tinguis temps per estudiar i això es veu reflectit en les notes. M’he intentat organitzar el millor possible, treure temps d’estudi de les assignatures que em costen menys i esforçar-me més en les que hi trobo dificultats. Tot i així segueixo treient més bona nota a les assignatures de números i és que per molt que m’esforci en les assignatures de lletres, em costen, especialment dues assignatures de les que no sóc capaç de sortir-me’n de moment, Filosofia i Història d’Espanya, precisament, una de les dues opcions ocupa un lloc a la fase general de la selectivitat. Sé que si tingués més temps per preparar-me els exàmens, seria capaç de millorar la nota per no fer baixar tant la mitja.De moment intentaré pujar les altres notes i  a poc a poc anar millorant aquestes.

Així que aquest últim trimestre que és tant curt hauré d’espavilar-me sobretot amb aquestes assignatures però també amb la resta per tal de poder entrar a estudiar la carrera a la universitat que des dels 10 anys he tingut tan clar que volia anar.

Marc Méndez

Aquest article ha estat publicat en Dificultats, Estudis, Marc Méndez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *