Conseqüències…

Dues, tres o quatre? Aquesta és la pregunta que em  plantejo a final del trimestre des de que vaig començar segon de batxillerat, jo, un alumne que aprovava bé i que  com a molt em quedaven una assignatura per recuperar… Ja m’ho van dir que havia d’estudiar cada dia unes hores i que, si no ho feia a l’E.S.O., em costaria molt agafar el ritme a batxillerat, i jo, burro de mi, ni cas, -ja m’hi posaré més endavant, em deia a mi mateix. Imbècil. Per culpa de no haver agafat el ritme a quart d’E.S.O. ara vaig a corre-cuita, estudiant quan puc i el temps que puc, tot i que quan porto dues hores el meu cap ja no pensa com a l’inici, això es deu principalment a falta de entrenament i a falta de concentració…

Però que hi farem, ara l’únic que queda es intentar passar segon de batxillerat com es pugui i intentar mantenir el ritme, que sincerament no sé si ho aconseguiré…

Aleix Falgueras

Aquest article ha estat publicat en Aleix Falgueras, Dificultats, Estudis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *