Tercera etapa, la més dura

Ha sigut una setmana molt difícil. Hem tingut molts exàmens junts i importants. Tota la setmana perquè després les notes no siguin les que un espera. És indignant.

Acaba de passar la setmana més difícil i dura des de que ha començat el curs. En cinc dies de classe hem fet set exàmens. Òbviament les notes no són les millors, però hi ha gent que s’esforça i practica molt, no es mereix la nota que treu. Us queixeu que les notes no són bones, que no estudiem, que no ens esforcem, que no ens organitzem… tal i com han anat les notes aquest segon trimestre, no sé com aniran durant el tercer.

A moltes assignatures ens falten molts temes per estudiar encara i estem a dos mesos i mig d’acabar les classes. Jo no es per criticar però realment ens mereixem aquesta tortura? La resposta per part d’alguns professors és clara. En mates, hi ha gent que no ha aprovat cap examen des de primer de batxillerat, creus que es mereix això? No cal posar un examen perquè tothom tregui molt bona nota, però almenys posa un tipus de problemes perquè la gent arribi amb no molta dificultat al quatre, ni que sigui.

L’institut en general no treballa bé, però en general l’actitud d’alguns professors durant els exàmens no és la correcta, que et diguin a falta de vint minuts per acabar l’examen que era difícil i a sobre rient, com t’ho has de prendre. Si saps que és difícil no el posis així. Pensa en la gent que no aprova…

En fi no val la pena continuar parlant d’aquest tema perquè no serveix de res, m’irrita i tot continuarà igual.

Carles.

Aquest article ha estat publicat en Carles Martin, Dificultats, Exàmens. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *