Summer time

Avui he estat a la platja amb els meus pares, el sol comença a escalfar i hem volgut aprofitar-lo. És la millor sensació de l’any, notar com el fred poc a poc va desapareixent i els dies són cada cop més llargs. Personalment, crec que en aquesta etapa de l’any és on podem trobar el sol més perfecte, fa que no faci fred però alhora no fa massa calor.
Això et fa pensar en l’estiu, especialment en les vacances, sense escola ni obligacions… Excepte el treball de recerca, que aquest any ens toca a nosaltres. Però a part d’això, estic segura que ja tots i totes estem pensant que fer aquest estiu. Almenys les meves amigues i jo ja ho tenim tot absolutament planejat, no ha estat gaire difícil ja que farem el mateix que l’any passat. Platja d’Aro ens espera de nou, totes juntes una setmana o fins i tot més dies… Tenim unes ganes impressionants, si l’any passat ja va ser perfecte no vull saber el que ens espera d’aquí a uns quants mesos.
També s’ha de dir que no tot és bo, hi ha molts dies com el d’avui en els que fa un sol esplèndid, i aquí estem els alumnes de Batxillerat sense sortir de casa perquè s’acosten dos setmanes d’exàmens finals, és gairebé impossible poder concentrar-se i estudiar. Només espero que el que ens queda de curs no es compliqui encara més i passi el més ràpid possible. Quatre mesos, 120 dies més o menys, aguantarem.

Laura

Aquest article ha estat publicat en Estiu, Laura Ruiz. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *