Valors

Valors.
De petits sempre ens hem fixat en els nostres pares, professors i entrenadors. Ells són una referència per nosaltres, un model a imitar. Encara que no sempre aquests referents són el millor per nosaltres. I ara us explico un fet. L’altre dia després de disputar un partit amb el Premià de mar en el qual hi van haver un munt d’incidents. Vaig tenir uns moments de reflexió en els que em vaig preguntar – on estan els valors? On hem de buscar aquests valors? On mirar quants els nostres referents són els primers de mostrar un comportament inadequat?

Bé potser hauria d’explicar l’inici, això era un partit de futbol sala on els jugadors, pares i entrenadors van perdre els papers desmesuradament i l’àrbitre va ser incapaç d’imposar-se amb la conseqüència final de què ells van fer seu el partit.

-Això és permissiu?
-La llei del més fort?
La decepció em va envair… això no pot ser bo per ningú.

Pau Cuenca

Aquest article ha estat publicat en Futbol, Pau Cuenca, Valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Valors

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Pau, benvingut al bloc!
    Un bon article. M’ha agradat.
    Fins al pròxim!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *