En contra del fred

Només necessito tres paraules per descriure aquest fastigós fenomen: horrible, estrany i gèlid. És una nit molt freda, i no m’agrada gens el fred. Em fa pensar més i més ràpid, em dóna llargues esgarrifances i se m’asseca la pell de manera que, semblo un peixet escamós. A més, tots semblem cebes de tantes i tantes capes que portem. Potser només soc jo, però em passo les nits contant quants dies falten perquè comenci la calor finalment, i es que no m’agrada el fred. Quan arriba l’hivern, arriba la meva època d’hivernar, literalment, ja que recullo tot el menjar que trobo, l’amago a l’habitació per poder menjar-me’l més tard, em passo la major part del temps dormint i sobretot… estic de mal humor. Com pretenen que pugui fer ‘’operación bikini’’?.  Suposo que a ningú li agrada el fred, però segur que a mi menys. Ningú s’adona de que no és necessari.

Sé que seríem perfectament feliços amb tot l’any de calor, ensenyant carn i estant tots com conguitos. La calor dóna alegria, a mi em dona alegria, tranquil·litat i serenitat, així que he decidit donar-li el meu vot a la calor.

Clara

Aquest article ha estat publicat en Calor, Clara Canals, Estiu. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a En contra del fred

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Clara, després del que hem parlat, he trobat el teu escrit al llistat d’esborranys i l’he penjat. Com que encara fa fresca, és plenament vigent, però tranquila, que ja arribarà l’estiu. Només és qüestió d’esperar (tant de bo totes les coses fossin aixúi de senzilles!).
    A l’escrit li convenia una darrera repassada.Encara hi queda algun error ortogràfic, però almenys he substiuït el “bot” de la darrera frase per un “vot”, que suposo que respon més al que volies dir.
    No deixis d’escriure!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *