Herois

En tan sols un obrir i tancar d’ulls pot passar qualsevol cosa imprevisible que et canviï la vida per sempre i que faci que tot s’acabi, o que si ets capaç de tornar a obrir els ulls ja no siguis la mateixa persona d’abans. Una gran caiguda, un cop o un accident són coses que ens poden passar a cada un de nosaltres i a qualsevol moment.

Un accident pot portar a una persona al límit entre la vida i la mort, i si aquella és forta i lluita, pot aconseguir superar-ho. És en aquell moment en el que penses en tot el que ha passat  i en tot el que podria haver passat. T’adones del que tens i del que podries haver perdut en un sol segon: la família que ha estat al teu costat des de que vas néixer i els amics amb qui has gaudit i passat uns dels millors moments de la vida. Reflexiones sobre qui has sigut durant tot aquest temps, com has sigut amb la gent i com la gent ha sigut amb tu.

Per aquests petits grans imprevistos cal aprofitar qualsevol oportunitat que es presenti. No soc la persona més apropiada per dir-ho, perquè per sort no he experimentat una cosa com aquesta, però he tingut l’oportunitat de sentir dir aquestes paraules d’algú que si ho ha passat. I sí, li dic oportunitat, perquè tot i que és una de les coses més tristes que m’han explicat, aquestes paraules m’han canviat.

“Aprofitar el dia a dia i les oportunitats que se’ns presentin sense por, perquè potser no se’ns presentaran mai més”

Escoltar com se sent un després d’haver lluitat per tornar a ser com abans i els primers pensaments que es tenen després d’aconseguir superar el pitjor moment de la seva vida. Escoltar les coses positives que es treuen d’aquesta experiència, els nous objectius plantejats a partir d’aquest moment, agrair el suport de les persones que han estat al seu costat quan tant ho han necessitat i dir tot el que pensen per tal de no penedir-se mai de res i poder aprofitar cada moment i oportunitat que es presenti. Escoltar tot això m’ha fet ser més positiva. Hem de valorar el que tenim i intentar donar el millor de nosaltres. Aprofitar el dia a dia i les oportunitats que se’ns presentin sense por, perquè potser no se’ns presentaran mai més i ens penedirem d’haver-les deixat escapar. Disfrutar cada instant i no penedir-se mai d’allò que en algun moment ens hagi fet sentir bé.

Per mi, aquestes persones que ho han superat, que han intentat tornar a ser com abans i ser felices amb la nova vida que tenen, transmetent seguretat i força a la gent amb la que comparteixen aquesta experiència, són realment herois.

Laura

Aquest article ha estat publicat en Herois, Laura Sagarribay, Lluita, Vida. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *