La gestió del temps

Ja fa uns mesos que he iniciat una de les etapes més importants a nivel vital ja que estic emprenent un camí cap a la universitat i cap al meu futur laboral. Això m’exigeix un alt rendiment en els estudis fent-se difícil combinar-lo amb la resta d’activitats lúdiques o culturals que també m’interessen.

Des de fa uns anys que he après en l’àmbit esportiu una disciplina que també aplico als estudis per aconseguir els meus objectius.

Intento conciliar esport i estudis ja que necessito l’activitat física per mantenir-me sà i sentir-me bé personalment; però últimament no sempre és fácil, com tampoc ho és trobar temps per la meva vida social.

Procuro, en la mesura del posible, acabar les meves tasques acadèmiques per poder dedicar la resta del temps a les altres activitats i sentir que tinc una vida completa en la que poso un permanent esperit de superació.

Andreu Ruf

Aquest article ha estat publicat en Andreu Ruf, Disciplina, Esport, Estudis. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La gestió del temps

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Andreu, potser podries haver cercat una major unitat i cohesió (hi ha massa paràgrafs, atesa l’extensió de l’escrit, i alguns són paràgrafs-frase). D’altra banda, hi ha un problema amb la primera persona del singular verbal (escrivies: “aplicu”, “necessitu”, o “procuru”!!!). El corrector de l’ordinador no detecta tots els errors, però aquests sí.
    Fins al proper escrit (però recorda’t de revisar-lo)
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *