Treball de Recerca

El dilluns dia 13 de gener, vam fer l’exposició del Treball de Recerca. Va ser l’últim pas per acabar i treure’s un pes de sobre, perquè ocupa moltes hores de feina i et treu hores d’estudi. El Treball ha sigut llarg i per això la sensació que et queda, quan has acabat l’exposició, és molt satisfactòria degut a l’esforç fet.

Durant el procés del Treball, hi han diferents moments en que estàs nerviós. El primer és per veure si t’ha tocat el treball que has escollit i quin tutor t’ha tocat, perquè si et toca un treball que no t’agrada o un professor que no et cau bé, llavors ja no fas el treball amb les mateixes ganes. Un altre moment que estàs nerviós és a l’hora d’enquadernar el treball escrit perquè si hi ha algun petit error ja no el podràs corregir, i per això abans el repasses el màxim de vegades possibles. I per últim i segurament el moment que estàs més nerviós és abans de fer l’exposició perquè esperes que et vagi bé i no pares de pensar que no et pots quedar en blanc.

“si et toca un treball que no t’agrada o un professor que no et cau bé, llavors ja no fas el treball amb les mateixes ganes”

Per sort ara mateix ja ha acabat tot i ha anat molt bé. La veritat és que quan saps que ha anat tot bé, estàs content i saps que t’has tret de sobre un pes molt important del batxillerat.

Edu.

Aquest article ha estat publicat en Eduard Ferrer, Satisfacció, Treball de recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *