El pas d’un any a un altre

S’acaba un i en comença un altre, efectivament ja casi estem al final de l’any i molt a prop del següent. Molta gent diu que començar un any significa marcar-se uns objectius i a dates com avui 27 de desembre, mirar si he complert aquest objectius.

Aquest darrers sis mesos no han estat els millors de la meva vida però això no em treu les ganes de viure. Durant aquest any ha hagut persones que sempre han estat allà sempre, altres que per motius s’han hagut de anar de la meva vida, vull donar gràcies a tots aquells que fan possible que la meva vida sigui única en el món.

Però aquest any no tot han sigut penes, amb el pas del temps de l’any hem fet una gran família un quants amics que ens recolzem molt en els moments difícils de cadascú.
Però la vida mai saps que et depararà i has de viure el present com si fos l’últim dia.
Tot i això, aquest any ja s’ha acabat i es inútil parlar, m’estimo més parlar sobre l’any que ve.

En el 2014 per primer cop em marcaré uns objectius, i miraré si al final de l’any els he complert. L’objectiu principal és tenir un any millor que aquest, però amb les mateixes persones perquè si han estat en els mals moments, no vull saber com ens ho passarem en el bons. Els altres objectius no són tan importants , i no els citaré

En fi, un es para a pensar en l’any que ha passat i veu realment que han passat moltíssimes coses, bones, dolentes, dies perfectes, altres que no, de tot, no obstant això sempre amb bons records, i amb ganes de més.

Carles

Aquest article ha estat publicat en Any, Carles Martin, Futur, Passat, Records. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El pas d’un any a un altre

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Carles, l’escrit és una mica desordenat (a vegades dones per suposades algunes coses i això provoca salts i llacunes en la narració), però molt sentit. A mi em sembla que amb una mica de revisió l’hauries millorat força, encara que ja està bé.
    Que es facin realitat els teus desigs. Bon any!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *