Amor incondicional

Em coneixes des de fa exactament 17 anys i 6 mesos i ho fas millor que ningú. Saps millor que jo mateixa per on sortiran les meves reaccions i actues de manera que ens podem adaptar. Procures que la nostra relació sigui la millor possible interioritzant algun dels teus sentiments o guardant algunes frases que saps que per molt que siguin certes, em podran fer mal. Jo això ho sé, i ho valoro. Prioritzes la meva felicitat i estabilitat emocional al teu orgull. Em comprens i m’estimes. Em motives per seguir endavant dia a dia i em dones forces quan em sento dèbil. Em dones calor els dies freds i aire fresc quan m’estresso. Ets part de mi, i jo sóc part de tu. Has creat un model a seguir; vull ser com tu.

Vull tenir la intel·ligència emocional que em mostres dia a dia en els teus actes i paraules. Vull reaccionar com tu envers a diferents oposicions i entrebancs de la mateixa vida quan ens posa a prova. Vull ser capaç d’actuar a partir de pensaments passius i ferms. Per aquest motiu, necessito tenir-te al meu costat, sempre. M’encanta aprendre de tu, escoltar-te i fer que tu m’escoltis i opinis al respecte. Necessito sentir la teva veu al matí quan em llevo i per la nit desitjant-me que descansi. Mai em cansaré de repetir-ho, vull que en siguis conscient. Has creat un pilar suficientment fort perquè jo m’hi recolzi quan vaig coixa. I vull ser capaç de jo ser-ho algun dia, respecte als meus fills.

Estic molt orgullosa de tenir-te, i que sàpigues que et considero una de les persones més importants de la meva vida, per no dir que ets la primordial. No podria ser més feliç al teu costat, és per això que m’enfado tant quan ets vulnerable (tu ja saps en què). No m’agrada que pateixis ni que et facin mal. És automàtic, se’m crea dins meu un esperit proteccionista que em fa treure les urpes i atacar a qualsevol que se’t creui. Et necessito fort i alegre, com sempre has sigut i com intentaré de la millor manera que pugui, que sempre sigui així. T’estimo

Mireia

Aquest article ha estat publicat en Agraïment, Amor, Mireia Tesua. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Amor incondicional

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Mireia,
  imagino que el destinatari és el teu pare (per allò de “fort”). És un escrit molt ben elaborat. Tan sols una objecció: M’han sorprès alguns elements lèxics que em semblen inadequats en un escrit com aquest. Vull dir que “interioritzar”, “prioritzar” o “proteccionista” són termes molt tècnics, més propis d’una exposició amb pretensions d’objectivitat tècnica que no d’un escrit d’amor a la mare. Contrasten molt amb la tendresa de “Necessito sentir la teva veu al matí quan em llevo i per la nit desitjant-me que descansi”, on els sentiments surten a la llum en lloc d’ocultar-se darrere d’una terminologia massa asèptica. En fi, es questió de gustos, no em facis massa cas.
  Mireia, no paris d’escriure i que tinguis bones festes!
  Josep Maria

 2. Alba diu:

  És preciós Mireia, el papi estarà molt content!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *