Una nova etapa

Fa uns dies em tocava fer un escrit de filosofia però a causa dels exàmens mai trobava el temps per continuar el text que portava escrit des de feia ja un temps. Així que vaig decidir que deixaria aquell tema aparcat i parlaria del moment que estic passant ara mateix, temps d’estrès de feina i sobretot d’adaptació a una nova etapa.

Batxillerat. Només al pensar-ho ja t’agafa una certa por. Penses en tot el que t’han explicat i realment tens por a que sigui massa dur, no poder agafar el ritme i desorientar-te completament. Quan penses això, no vas gens errat. Realment es nota una diferència força important entre la ESO i el batxillerat; incrementa el ritme, els exàmens pugen de nivell i si no augmentes el teu ritme d’estudi realment vas perdut. Però també és cert que poc a poc, si t’esforces i sacrifiques temps per dedicar més hores a aquelles assignatures que et costen, els resultats mínimament van sortint, i la veritat és que quan lluites per el que vols, costi més o costi menys, ho acabes aconseguint.

Així que amb esforç, poc a poc i a base de feina feta, espero anar agafant el ritme i aconseguir arribar a l’objectiu que tinc proposat: entrar a la carrera d’infermeria!

Júlia

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Esforç, Estudis, Júlia Montagut. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Una nova etapa

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Júlia,
    He rescatat el teu article entre articles passats ja penjats. M’ha agradat el que he trobat: clar, senzill directe i planer, l’article es fa molt agradable de llegir.
    No paris d’escriure!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *