Hi vaig?

Farà ja aproximadament 6 anys que a finals de Gener marxo amb la meva família als Pirineus a esquiar, a desconnectar uns dies, aprofitant les poques vacances que tenen els meus pares per poder descansar de la dura rutina.

Cada any espero amb ganes estar dalt d’una pista amb el meu germà i fer una carrera per comprovar qui és el millor, com diem nosaltres, “per saber qui és millor fill”. Mentre escric aquest text ja m’han entrat més ganes de marxar, per deixar la rutina uns dies de banda i passar-m’ho bé practicant un esport que no tinc l’oportunitat de practicar molt sovint.

I aquí el famós problema, els estudis. Quan anava a primària, o a secundària sincerament no em suposava cap problema marxar els dies que fossin per anar de vacances amb la família, ja que després fàcilment m’actualitzava i tornava a agafar el ritme fàcilment. Però, i ara què? El batxillerat és una etapa on la constància és imprescindible, i cap persona no és capaç de marxar uns dies i ignorar la seva responsabilitat, ja que és més difícil que els estudis anteriors i a cada examen t’hi jugues la nota que et permetrà entrar o no a la carrera que desitges. Tinc por d’anar-me’n i perdre el fil, no enterar-me de res i començar a anar endarrerit i estressat.

Que faig? Hi vaig o no hi vaig? Per una banda són unes vacances que sempre he gaudit molt en família i m’ho he passat molt bé, però per l’altra puc perdre el fil dels meus estudis i baixar el meu nivell a la segona avaluació.

Sempre puc emportar-me els llibres i dedicar-hi una mica de temps cada dia a saber que han fet a classe i d’alguna manera “actualitzar-me”, però no estic molt segur de mi mateix ni del que faran a classe, és un risc que no sabré si voldré tenir.

Veurem què s’hi pot fer…

Jordi

Aquest article ha estat publicat en Dubtes, Esquí, Estudis, Jordi Cros, Vacances. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *