El gran debut

Des de feia setmanes, estava barrejant diferents possibilitats en l’àmbit esportiu, apuntar-me al gimnàs amb els amics, sortir a córrer, apuntar-me a la piscina municipal o fins i tot practicar tennis taula. Va ser llavors quan un amic meu em va dir: ”Ei! Què et sembla apuntar-te amb nosaltres a futbol sala?”. Quan vaig sentir això, vaig dir que sí a l’instant, sense pensar-ho dues vegades.

Ja es pot anunciar que sóc un nou fitxatge de l’Atlètic Català, he fet uns quants entrenaments i fins i tot un partit contra un altre equip del club -cal destacar que vaig fer un gol, i em sento molt còmode amb els companys i els entrenadors. Encara que tot vagi perfecte, estic neguitós pel meu primer partit oficial ja que si les coses no surten com m’espero, em puc emportar una gran decepció i els meus companys igual.

Per mi, és un moment que marcarà l’any i espero que el marqui positivament, així puc acabar aquest 2013 amb un gran debut i una felicitat estratosfèrica i seguir en la mateixa línia tot l’any pròxim. El 2014, que esperem que sigui un any d’alegria i felicitat per a tots.

Sergi

Aquest article ha estat publicat en Debut, Futbol, Sergi Paytuví. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *