Decisions

Al llarg dels cursos he hagut de fer molts treballs diferents, d’història, de català, de castellà, d’anglès… però mai havia pogut fer un treball que m’interessés i que m’aportés informació interessant (pels meus gustos). Però tot això va canviar quan van dir que faríem el treball de recerca.

Tot i que m’ha tocat una tutora que treballa en l’àmbit de llengua catalana, la Pura Soler, he pogut escollir un tema que realment m’interessa, la nutrició i la musculació. És un treball que explica com obtenir un físic saludable i, al meu parer, conté informació que pot interessar a tothom. Tots volem tenir una vida saludable i a més, a la nostra edat, tots intentem tenir un bon físic per quan arriba l’estiu, és una veritat universal.

Vaig escollir aquest tema perquè de gran m’agradaria ser nutricionista, dietètic, entrenador personal o, fins i tot, professor d’educació física. També em va interessar perquè és una informació indispensable per a la nostra vida , sobretot si volem gaudir-la plenament.

A la meva família hi ha hagut moltes malalties per culpa de problemes cardíacs i, fer esport i menjar saludable és la millor manera de combatre’ls. Tothom sap que no és fàcil mentalitzar-se per començar a fer esport, i que sempre preferirem menjar una pizza abans que una amanida, però són petites accions que et poden canviar la vida.

La nostra vida es mou gràcies a les decisions que prenem. Podem decidir entre quedar-nos a casa estirats al sofà, mirant la televisió, calentets, tapats amb la manta i menjant-nos un donut i un Cacaolat ben calent, amb la possible conseqüència de poder patir de sobrepès o d’una obstrucció arterial i morir, (ho sé, és molt exagerat, però això mateix els hi passa a moltes persones cada dia) o bé, posar-te la roba i les sabates d’esport, abrigar-te i anar al gimnàs a suar de veritat, i un cop a casa menjar-te una amanida, amb la possible conseqüència de gaudir d’una vida totalment saludable i reduint la possibilita de patir alguna malaltia.

Fer exercici i menjar saludable és una inversió, a curt i a llarg termini, per un bon funcionament del teu cos.

Marcos

Marcos Giménez López

Aquest article ha estat publicat en Aliments, Esport, Marcos Giménez, Salut, Triar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *