Aquesta època on els somnis es fan realitat

Per mi ja ha començat el compte enrere. Encara que aquestes setmanes siguin segurament les més dures, la recompensa serà merescuda. I és que en poc més de dues setmanes ja serem a les vacances de Nadal.

Molta gent, a mida que es fa gran, perd la il·lusió d’aquesta època però, a mi personalment no em passa. Crec que són unes setmanes molt maques perquè moltes persones, especialment els nens, desprenen felicitat i s’emocionen amb l’arribada del Nadal. Per això, penso que aquesta il·lusió i aquest sentiment és un tresor que no s’ha de perdre.

A ciutats com ara Barcelona, les llums de Nadal ja estan instal·lades; a partir d’una determinada hora s’encenen i llueixen sobre els carrers. Penso que aquestes llums i tota la decoració en general accentuen aquest sentiment nadalenc i aquesta il·lusió dels més petits de la casa. Per això m’encanta Barcelona, especialment durant aquests dies m’agrada molt passejar pels seus carrers il·luminats, mirar tots els aparadors, també decorats, de les botigues… Però el que m’agrada més és observar la gent amb bosses amunt i avall; uns contents, altres no tant… però sigui com sigui, i això per sobre de tot, tots amb un mateix objectiu: treure un somriure a les persones que més estimen.
Crec que, encara que molta gent no ho pensi, el Nadal és una època màgica on els somriures haurien d’abundar per sobre de tot.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Il·lusió, Nadal, Pau Hernández. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *