Treball de Recerca

No hi ha prou amb tota la feina que tenim els de segon de batxillerat, que a sobre a tot això si suma el famós treball de recerca, que sempre porta tants mals de cap a tot l’alumnat que el fa. La veritat es que no trobo necessari que s’hagi de fer aquest treball ja que entre exàmens i deures no donem l’abast. Com la realitat és que s’ha de fer, parlaré sobre el meu treball i sobre el meu tema.

Des del primer moment que es va donar el llistat amb els diferents temes proposats pel centre, jo ja vaig veure que no me’n agradava cap, i vaig començar a pensar de quin tema el podria fer tractar que em cridés l’atenció i això el faria contenta i sense que em suposes una càrrega, el departament ja el tenia clar, ciències socials. Després de que em diguessin de m’havien acceptat en el departament prèviament demanat, vaig proposar el tema que més tard també em van dir que el podia fer. Així doncs, el meu tema de treball de recerca és “Dret Medi Ambiental”.

El motiu pel qual vaig escollir aquest tema va ser per dues raons principals, la primera i més important es perquè la carrera que vull estudiar el pròxim any es dret i així amb aquest treball ja em vaig familiaritzant amb les diferents legislacions i aprenc com funciona tot el sistema judicial. Per l’altra part, vaig voler triar la legislació ambiental perquè és un tema que personalment m’agrada i també perquè actualment està molt qüestionat per la societat a causa de la gran contaminació que nosaltres provoquem en el medi.

Amb aquest tema pretenc conscienciar a les persones que la història de conservació del medi ambient ve des de fa temps i que gràcies a les diferents ordenances, normatives o directives s’ha evitat que la contaminació hagi augmentat amb el pas dels anys. Espero que el meu treball de recerca agradi als que el llegeixin, igual que m’agrada a mi.

Gisela

Aquest article s'ha publicat dins de Gisela Torres, Treball de recerca i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Treball de Recerca

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Gisela, ànim que la tortura ja s’acaba (sembla que ja el tens força enllestit, el treball).
    L’escrit, breu i clar, és una bona introducció / presentació per al treball. Segur que deu ser molt interessant, i segur que has après un munt de coses interessants. És més, malgrat tot segur que haurà valgut la pena!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *