L’estrès

Després d’un estiu perfecte que he gaudit al costat dels meus millors amics, ha tocat posar-se les piles. Aquest curs no m’està sent tan fàcil com l’any passat. Un dels principals problemes és la quantitat de feina que has de fer en poc temps, ja queda menys per entregar el treball de recerca i, vulguis o no, encara que el tinguis avançat els nervis augmenten.

L’altre és la diferència abismal entre les assignatures de primer i les d’aquest any. Això sí, tot i que m’està sent molt difícil, hi ha algunes assignatures que segueixo amb el ritme de l’any passat o fins i tot l’he millorat. Però n’hi ha d’altres que al tenir tantes coses a fer i tants exàmens que estudiar alhora no dono a l’abast de fer-ho tot.

Tots els professors ens pressionen que falta poc per la selectivitat i no anirem preparats. Jo personalment encara  ho veig lluny tot i que l’estrès que genera tenir-ho present cada instant és enorme. Al ser un noi tranquil, vaig pas a pas. Primer el treball de recerca i després un cop acabat ja podré posar-me 100% amb la selectivitat.

M’esforço tot el que puc per les coses que haig de fer i per això el meu propòsit és arribar a Nadal amb totes les assignatures aprovades, ja que si no, estudiar les recuperacions amb el treball de recerca serà molt complicat.

Per això l’estrès quan faig assignatures en les que tinc que treure bona nota augmenta i em fa posar més nerviós. Espero tot i això acabar aprovant tots els exàmens, com ja he dit, trimestre a trimestre aniré fent i a mesura que avanci el curs decidiré, això sí sota la pressió de que la selectivitat pot estar darrera la següent porta.

Marc

Aquest article ha estat publicat en Angoixa, Marc Méndez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’estrès

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Marc, tens raó en això que el curs és molt exigent. Estic convençut que podràs superar les dificultats.
    L’escrit està força bé, encara que calia revisar a fons la puntuació. És molt important que les comes hi siguin, posades al lloc adequat. Al proper escrit, concentra’t en revisar els signes de puntuació, d’acord?
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *