Amistat

I de sobte notava com una mà m’acariciava la cara, netejant les llàgrimes que em queien i així evitant que el maquillatge s’escampés per tota la cara. Sentia una veu que em deia: “em tens al teu costat pel que necessitis, per això estan els amics”. Aquesta va ser la frase que vaig recordar durant aquell dia.

Aquest text l’escric per agrair a la meva amiga tot el que ha fet per mi, m’ha tret somriures amb alguna cosa que m’ha explicat, encara que fos alguna tonteria. Gràcies per estar al meu costat fins i tot quan tu mateixa estaves malament i vas preferir ajudar-me a mi.

Ets una de les meves millors amigues, una de les que més confio, una de les que ho sap absolutament tot de la meva vida. Amigues com tu hi ha molt poques i per això cal conservar-les i cuidar-les bé. A mi també em tens al teu costat pel que vulguis i necessitis.
T’estimo!

Per a tu, Andrea

Gisela

Aquest article ha estat publicat en Amistat, Gisela Torres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Amistat

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Gisela, tens tota la raó: cal cuidar l’amistat. És gratis i té més valor que cap altra cosa.
    No paris.
    Josep Maria

  2. Andrea Maria Vidal diu:

    Moltes gracies Gis, ets un encant, espero poder-te inspirar a fer aquest escrits tot el que ens queda de vida, t’estimo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *