2n de Batxillerat

Ens enfrontem a l’últim curs de Batxillerat, l’últim curs abans de fer les proves per entrar a la Universitat.

Penso, com la majoria, que aquest és el curs més difícil, ja no dic per la feina que ens posen els professors, sinó pel temps d’estudi que has de dedicar a cada examen si vols treure un resultat digne.

En el meu cas, he començat el curs molt relaxat pensant que seria com 1r, anar fent a poc a poc, però aquest any necessitaré una mica més d’esforç per treure-ho endavant.

Fins ara, em valia el fet de treure el llibre l’últim dia en molts casos, però m’he adonat que aquest any s’ha d’anar madurant dia a dia la matèria perquè sinó després és més complicat assimilar-ho d’un dia per l’altre.

A més a més, tenim el Treball de Recerca en aquest primer trimestre, que ens fa anar una mica de bòlit, tot i això, confio en que tard o d’hora els resultats esperats vagin arribant, posant-hi això sí, més de la meva part.

L’atenció a classe és primordial per aconseguir-ho, per tant, necessito posar més atenció a les explicacions del professor, i lògicament posar m’hi més a casa, malgrat que em suposi un gran esforç.

Això és tot, una petita valoració de l’inici de curs i de tot el que esdevindrà pròximament al llarg d’aquest.

Ricard Julià Giraldo

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Esforç, Estudis, Feina, Institut, Ricard Julià. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 2n de Batxillerat

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Ricard,
    fas una molt bona reflexió. Pel que fa a la forma, l’escrit queda massa trossejat. Set paràgrafs en un escrit d’aquestes dimensions resulta del tot excessiu. Fixa’t que pots unificar paràgrafs sense gaire dificultat, i aleshores l’escrit guanya en cohesió.
    No deixis d’escriure,
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *