Expulsat, jo?

L’altre dia, Divendres, quan estava a classe a primera hora del dia, va entrar per la porta la de consergeria. A la mà hi portava un bon grapat de cartes i es va posar a anomenar a diverses persones, de sobte es va dirigir a mi, em vaig quedar glaçat, de què devia ser, jo no havia fet res dolent. Quan vaig tenir la carta a les mans vaig poder llegir pel dors del sobre, hi deia que m’expulsaven. En aquell moment no sabia què pensar, em vaig quedar bocabadat, però encara em vaig sorprendre més quan el motiu pel qual m’expulsaven era per no haver justificat 12 faltes d’assistència, les quals pertanyien als dos dies seguits de vaga. Ho vaig trobar una bestiesa, jo no havia vist mai una expulsió per aquest motiu, i jo no era pas l’únic, hi van haver 5 expulsats més que suposo que van pensar el mateix que jo. Al principi estava espantat, em pensava que a casa no s’ho prendrien gens bé. De tota manera seguia pensant que aquesta expulsió no era justa. Vaig demanar al cap d’estudis que si em podia deixar venir a fer classe, ja que no volia perdre el fil, però em va dir que no, que només podria anar-hi si havia de fer un examen; aleshores vaig escriure una carta demanant poder venir. Avui, no sé si per influencia de la carta, ha vingut el director i ens han dit que ens retiraven l’expulsió, però que a canvi hauríem de venir un dia a la tarda a netejar el pati.
No sé què és pitjor, quasi m’hauria agradat més no venir, així podria haver estudiat i sobretot, dormit. A vegades no sempre surt tot bé.

Pol

Aquest article ha estat publicat en Expulsió, Pol Battestini. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Expulsat, jo?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Pol,
    un article clar, entenedor, directe i planer. Molt ben redactat. M’ha agradat tant el que diu com la forma en quê ho expresses.
    No deixis d’escriure
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *