4

Recordo perfectament totes i cadascuna de les bogeries que hem anat fent al llarg de la nostra relació, bonica, especial i sincera, sobretot molt sincera.

‘Los amigos se cuentan con los dedos de una mano’ dirien alguns, en el meu cas es compten amb les dues mans; tot i ser un grup molt ampli us asseguro que no hi ha cap d’elles que no em sigui imprescindible. Probablement les alegries i les tristeses més grans les hagi passat al seu costat i justament això és el que ens fa coneix-se’ns i estimar-nos tal i com ho fem. Complementar-nos se’ns fa molt fàcil ja que tenim caràcters diferents però absolutament compatibles; és satisfactori veure com amb només una mirada ens expliquem el món sencer.

Som les 7 capitanes d’un vaixell de vela que navega a contracorrent, sempre he pensat que totes tenim igualtat de poder, juntes formem el motor que ens fa tirar endavant i viure experiències inoblidables. Quan estic amb elles em sento refugiada, entre nosaltres tenim un instint de protecció que és comparable a l’amor d’una mare.

Tempus fugit, amigues, i sóc sincera quan dic que sóc la noia més afortunada per tenir l’oportunitat de créixer al vostre costat i aprendre de vosaltres. Gràcies per fer de mi una millor persona, per omplir els racons buits del meu cor amb amor i la meva memòria de records feliços. El destí ha fet que ens unim i estic segura que ens costarà portar-li la contrària.

4 anys no són gaires, però per a mi són suficients per saber que no us vull perdre mai.

Paula Benzal

Aquest article ha estat publicat en Amistat, Paula Benzal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a 4

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Paula, l’amistat és un regal, i el descrius amb l’agraiment pròpia de les persones sensibles, i tu tens un bon equipatge al respecte. Conserveu-la!
    Un escrit encantador.
    Josep Maria

  2. Mireia Auset diu:

    Paula, has descrit perfectament els meus pensaments, no ho podries haver fet millor, m’ha emocionat molt el teu escrit! T’estimo moltissim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *