Problemes de coneixement?

Això és el que em diu tothom quan veu que escric malament. A mi, personalment, la paraula problema no m’agrada, perquè és una paraula que fa mal. Quan em diuen: “tens problemes?” em destrossen. Jo prefereixo anomenar-ho dificultats, sona molt millor.

Doncs sí, sí que tinc dificultats, i no en el coneixement sinó en l’escriptura. Des de petita m’havien dit que jo era una “vaga”, que no tenia cap interès en escriure bé i, finalment, l’any passat una professora em va preguntar si tenia dificultats i llavors em vaig començar a preocupar.

Ara per ara, estic intentant tramitar tots els papers per poder tirar endavant el batxillerat o, més ben dit, la selectivitat. És difícil, ja que totes les proves bàsiques de la dislèxia es passen fins els catorze anys i jo ja en tinc disset. Segurament, si no hagués sigut perquè deien que era una “vaga” potser tot hagués anat millor. Però, he de viure en el present i tirar les coses endavant.

Sisplau, no em pregunteu si tinc problemes, en tot cas, dificultats en l’escriptura, no en el coneixement.

Gràcies.

Laia

Aquest article ha estat publicat en Coneixement, Dificultats, Dislèxia, Escrits, Laia Morales. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Problemes de coneixement?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Laia, m’ha agradat molt. Està molt ben explicat. No deixis d’escriure, sobretot!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *