Cristal·lines i transparents, iguals i diferents

Dues gotes d’aigua, això és el que som. Les nostres ànimes, tan cristal·lines i transparents com dites gotes, tan iguals i alhora tan diferents. Separades llisquen lentament, però quan ens creuem una en el camí de l’altre tenim la certesa de no separar-nos mai i lliscar tant ràpidament com només nosaltres podem.

Tornant al món no-retòric, tu ets tu i jo sóc jo, dos éssers humans amb un cap, dos braços, dues cames… Totes dues observàvem com dues gotes d’aigua recorrien la finestra de la meva habitació, competint entre elles, per veure quina queia més avall i quina anava més ràpida. Aquí les dues comentem que seria divertit poder ser una gota d’aigua, sense pensar en què d’una forma retòrica ja ho érem. Per molt que imaginem la diversió de ser-ho, ja ho estem vivint perquè a la fi i a la cap les nostres ànimes són cristal·lines i transparents, tan iguals i alhora tan diferents.

Laura Alarcón Gazulla

Aquest article ha estat publicat en Amistat, Laura Alarcón. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cristal·lines i transparents, iguals i diferents

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Laura, ignoro qui és l’altra gota, però segur que li agradarà el teu escrit… ple de gotes.
    A mi m’ha agradat. No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *