Grans decisions

Fa aproximadament deu anys que faig ballet i estic gairebé segura que vull deixar-ho. M’he plantejat un temps de prova per estar segura que és el que desitjo fer, per no penedir-me.

Un dels motius pels quals he pres una decisió tant dràstica són els estudis. Ara he començat una nova etapa respecte el meu projecte de futur: El batxillerat. M’ocupa gran part del meu temps lliure i això provoca que quan tinc una estona de relax, per descansar, no tingui ganes de fer esport, sinó de veure als amics o simplement estirar-me al llit a mirar la televisió.

Un altre motiu que està directament relacionat amb el que acabo de dir són els exàmens. En aquesta etapa els exàmens s’han d’estudiar molt profundament perquè ja no depèn tant sols d’aprovar, si no de treure la major nota possible, per tant quan tinc exàmens és un impediment assistir a ballet.

El ballet es un esport que requereix constància i esforç, dos requisits que actualment no estic complint perquè sincerament tinc coses més importants a les quals dedicar el meu temps lliure.

Ana

Aquest article ha estat publicat en Ana Montoya, Esport, Estudis, Exàmens. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Grans decisions

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Anna
  És una llàstima, i és dur, imagino, haver de deixar una activitat que t’agrada i que fas des de fa tants anys. És una elecció difícil, i la descrius bé.
  El redactat és clarament millorable i per això t’adjunto el text original, que he anat corregint una mica. Recorda que aquesta feina de corregir és teva, i no meva, i que si no la fas no aprens. No es tracta d’enviar un article, estigui com estigui, ja ho saps. També és millorable el tipus de lèxic i les estructures sintàctiques que vas construint. Segur que si ho revises a fons, ets capaç de millorar-lo. Aquest era el text:

  “Fa aproximadament deu anys que faig ballet i estic gairebé segura de que vull deixar-ho. M’he plantejat un temps de prova per estar segura de que és el que desitjo fer per no penedir-me.

  Un dels motius per els quals he pres una decisió tant dràstica són els estudis. Ara he començat una nova etapa respecte el meu projecte de futur: El batxillerat. M’ocupa gran part del meu temps lliure i això provoca que quan tinc una estona de relax, per descansar, no tingui ganes de fer esport, sinó de veure als amics o simplement estirar-me al llit a mirar la televisió.

  Un altre motiu que esta directament relacionat amb el que acabo de dir són els exàmens. En aquesta etapa els exàmens s’han d’estudiar molt profundament per què ja no depèn tant sols d’aprovar, si no de treure la major nota possible, per lo tant quan tinc exàmens és un impediment assistir a ballet.

  El ballet es un esport que requereix constància i esforç, dos requisits que actualment no estic complint perquè sincerament tinc coses més importants a les quals dedicar el meu temps lliure.”
  Astà bé, però no és el millor que pots fer, ja ho saps!
  No paris.
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *