Problemes entorn la vida

M’agradaria parlar sobre el meu problema de cor. Tinc una cardiopatia congènita que és una malformació al cor des que vaig néixer, aquest problema m’ha suposat deixar de fer moltes coses que els altres nens feien i que jo en canvi mai he pogut fer, per exemple poder anar amb bici a donar una volta o fins i tot pujar a dalt de tot del poble caminant amb els meus amics. Des de ben petit que m’han fet diverses operacions. La primera intervenció va ser als 4 mesos de vida i tinc en 17 i encara continuen, l’última intervenció “gran” va ser l’estiu de 2010 que em vaig estar tres setmanes a l’hospital i desprès tota la recuperació a casa. M’estic prenent pastilles tota la meva vida per poder millorar aquest problema i poder fer una “vida normal” que això mai ho ha sigut per mi. Ara farà cosa d’una setmana em van posar un nou medicament que m’impedeix fer alguna activitat esportiva per la més suau que sigui, el Sintrom.

Encara que tothom digui que sóc fort, per dins m’agradaria treure-ho tot i no haver estat jo el que li hagi afectat aquest problema, que no li desitjo a ningú perquè ets sents molt malament quan tots els teus amics van a fer una cosa i tu t’has de quedar a casa sense poder-ho fer perquè sempre hi ha hagut i hi haurà una cosa que t’ho impedeix.

Encara que tinc aquest problema els meus pares sempre m’ho han deixat fer tot, perquè jo no em sentís desplaçat i anés el més còmode possible amb tothom.

Xavier

Aquest article ha estat publicat en Cardiopatia, Xavier Negrete. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Problemes entorn la vida

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Xavier,
  Doncs sí que és una mal assumpte. T’ha tocat una rifa ben galdosa! Força!
  L’escrit està força bé,
  Hi ha algun embolic en el redactat, com ara “als 4 mesos de vida i tinc en 17 i encara continuen…”. S’entén que vols dir “als 4 mesos de vida i tinc als 17 anys encara continuen…”. Has de procurar, sobretot, fer una revisió a fons dels escrits per evitar que et passin aquestes pífies, que són ben normals però perfectament evitables amb una bona revisió. Això també ajuda a detectar alguna errada ortogràfica, per exemple.
  M’ha agradat. No deixis d’escriure!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *