Infeliç format per 6 lletres

Sentia parlar de tu, arribes a la vida de les persones, com si algú s’ho mereixés, a la recerca d’un nou amagatall per instal·lar-te. Al cap d’un temps d’estar engrandint decideixes avisar. Doncs bé, ja farà gairebé cinc mesos que has arribat a la meva vida, a la vida de la meva família. Decidit a emportar-te-la.

Deixes que tinguem esperança amb una porqueria de tractament basat en un conjunt de drogues que han sigut dissenyades només per acabar amb tu, doncs, deixa’m dir-te que aquestes drogues també tenen mil efectes secundaris.

“ja farà gairebé cinc mesos que has arribat a la meva vida, a la vida de la meva família. Decidit a emportar-te-la.”

No et fas a la idea de l’esforç que comportes per a totes les persones a les quals afectes i a les que les envolten. Fas que lluitin per aparentar que tot és com sempre, mostrant, com habitualment fan, un somriure d’orella a orella a tothom, amagant sota una perruca la seva por, el seus secrets més íntims i les seves ganes de sortir-se’n.

N’estàs segur que te l’emportaràs? No ets tant fort com creus, ella és més forta que tu i nosaltres més forts que cent com tu, així que aprofita l’escàs temps que et queda aquí, perquè arribarà el dia en què seràs història.

Lídia

Aquest article ha estat publicat en Càncer, Lídia Escolà. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a Infeliç format per 6 lletres

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Lídia, a més de molt emotiu, l’article està molt ben treballat i ben pensat. Clar, intel·ligent, valent i directe.
  M’ha agradat molt. Una abraçada a la mare!
  Josep Maria

 2. Itziar diu:

  Lidia jo estic convençuda que no s’emportarà ningú, de fet sí que s’emportarà, però serà a ell i a tot el que porta al darrere.

 3. sara diu:

  Lidia, hay alguien que estaria muy orgulloso de ti por estas palabras! Te quiero prima.

 4. Jordi Monetti Forcat diu:

  Paraules sinceres, d’una persona forta i valenta. L’infiltrat esta sol, mentre que vosaltres teniu la família i tota la gent que us estima.
  Sou genials! Molts petons!

 5. Judith diu:

  ..i així és, si, senyors-es com un es fa gran de cop, com un se n’adona de la fragilitat de la vida i de la seva grandesa, com un aprecia la sort d’estar al costat d’una lluitadora incansable, capaç de mostrar el més gran dels seus somriures per adolcir aquest tràngol… així és. Petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *