Un estiu mogut

Torna a començar un altre any, el més estressant de tots, acabem de començar i ja tinc ganes de tirar-me per la finestra. Ara trobo a faltar aquells dies d’estiu en els que no feia res. Tot i que, pensant-ho bé, aquest estiu no ha sigut el més tranquil de la meva vida.

Tot acabar el curs passat, em vaig posar amb el treball de recerca. Com que el faig sobre els Serveis Social de Vilassar , vaig anar al Centre Obert per demanar si podia fer alguna pràctica amb ells. Vaig començar la primera setmana de juliol ajudant als monitors en el casal d’estiu que organitza el centre pels nens. Va ser una setmana molt moguda, però també molt divertida.

Tot seguit vaig anar a parlar amb la responsable del Casal de Dia perquè m’expliqués totes les activitats que es fan per a la gent gran, de quins serveis disposen, etc. Per acabar, vaig anar a parlar amb tots els responsables polítics i els tècnics els Serveis Socials perquè m’expliquessin quins projectes es duen a terme o estan pendents per fer.

Aquest treball m’està agradant moltíssim, però tot i així, tinc moltes ganas d’acabar-lo, entregar-lo, exposar-lo i oblidar-m’en, perquè no hi ha manera de deixar de pensar en el treball.

Judith

Aquest article ha estat publicat en Estiu, Judith Pacheca, Treball de recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un estiu mogut

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Judith, m’envies un escrit interessant sobre la feina realitzada al llarg de l’estiu. Està bé, però hauria estat força millor si t’haguessis esforçat una mica en repassar-lo (no és qüestió de cobrir l’expedient. Si no repasses i corregeixes, no aprens res!) Aquest era l’escrit original:

  Torna a començar un altre any, el més estressant de tots, acabem de començar i ja tinc ganes de tirarme per la finestra. Ara trobo a faltar aquells dies d’estiu en els que no feia res. Tot i que, pensan-ho bé, aquest estiu no ha sigut el més tranquil de la meva vida.

  Tot acabar el curs passat, hem vaig posar amb el treball de recerca.

  Com que el faig sobre els Serveis Social de Vilassar , vaig anar al Centre Obert per demanar si podia fer alguna pràctica amb ells.

  Vaig començar la primera setmana de juliol ajudant als monitor en el casal d’estiu que organitza el centre pels nens. Va ser una setman molt moguda, però també molt divertida.

  Tot seguit vaig anar a parlar amb la responsable del Casal de Dia perquè m’expliquès totes les activitats que es fan per a la gent gran, de quins serveis disposen, etc.

  Per acabar, vaig anar a parlar amb tots els responsables polítics i els tècnics els Serveis Socials perquè m’expliquessin quins projectes es duuen a terme altres estan pendents per fer.

  Aquest treball m’està agradant moltíssim, però tot i així, tinc moltes ganas d’acabar-ho, entregar-ho, exposar-ho i oblidar-m’en, perquè no hi ha manera de deixar de pensar en el treball.

  Judith, ja veus que li calia una bona repassada: per evitar les incorreccions ortogràfiques i per eliminar algun punt i apart. No deixis de fer-ho al proper escrit!

  Fins aviat
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *