Puc ser el següent?

Em desperto de bon matí , em preparo per anar a classe, em dutxo, em vesteixo, esmorzo, em rento les dents i faig les últimes preparacions i surto de casa per anar cap a l’institut. Baixo les escales i, abans de travessar la porta , cada dia se’m passa la mateixa cosa per el cap: ” I si la moto no hi és?”

Durant aquest any ha hagut bastants robatoris de motos pel Maresme, generalment han sigut ciclomotors i, en aquest últim mes en dos dies van robar 2 motos a dos persones que comparteixen classe amb mi. A la gent les motos les hi han robades dins del pàrking, jo l’aparco al carrer. Prenc les màximes precaucions: una pitó i una pinça per a la roda. Però, i s’hi no es suficient?

Des de que em vaig treure el carnet, vaig esperar 7 mesos per a que els meus pares em poguessin pagar el ciclomotor sense cap problema i, ara no m’imagino anar d’un lloc a l’altre caminant. Encara que la moto sigui bastant antiga i no gaire cara, és molt funcional i els va costar bastant als meus pares poder-la aconseguir. Cada dia penso el mateix: ”i si soc jo el pròxim?”

Sergi

Aquest article ha estat publicat en Moto, Robatori, Seguretat, Sergi Paytuví. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Puc ser el següent?

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Sergi, espero que no hagis de tenir cap ensurt amb la moto, perquè és un bon disgust que et desaparegui!
    Bona idea per al redactat. Ben construït, és clar i entenedor. Resulta atractiu perquè parteix d’una experiència personal molt immediata.
    No paris d’escriure!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *