Botes penjades

Des que anava aprimer de primària que jugo a futbol. Ara, al cap de 10 anys, he penjat les botes, deixant de banda el millor esport que he jugat mai.

Cada any tenia moltes ganes de començar la temporada de futbol. Primer es fa la pre-temporada on es juguen partits amistosos per preparar l’equip i després comença la temporada. A la pre-temporada ja tenia ganes de començar-la, però a la temporada les ganes es multiplicaven. Sempre tenia ganes pel dissabte per poder entregar esforç i sacrifici dins del camp. Sempre tenia ganes de les tardes per anar a entrenar. Sempre tenia ganes de posar-me les botes. Però aquest any tot ha canviat.

Aquest últim any que he participat a la temporada ja no tenia tantes ganes de posar-me les botes. Ja no em trobava del tot còmode dins del camp. Encara no he trobat resposta a la pregunta següent: ”Perquè ja no tinc ganes de jugar a allò que he practicar durant deu anys?” Serà per la rutina? Serà per que ja m’avorreix? No en tinc ni idea.

A part, he començat al gimnàs on hi tinc més motivació. Potser és per això. També, ara faig primer de batxillerat i no tinc tant de temps, a causa dels deures i exàmens. Potser també és per això.

El que sí haig de dir és que aquests anys de futbol han marcat la meva vida. No havia pensat mai que un esport podria omplir-me tant. Sempre recordaré tots els anys viscuts amb les botes posades.

Didac

Aquest article ha estat publicat en Dídac Abril, Final, Futbol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Botes penjades

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Dídac, està molt bé. Resulta molt agradable de llegir perquè és clar i ordenat, i això s’agraeix. Pel que fa al futbol, segur que el retrobaràs de tant en tant, no?
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *