Estiu 2013

Ara ja ha acabat l’estiu i hem tornat a l’escola, com cada any. No puc dir que ha estat un estiu fantàstic ja que no he pogut fer tot el que volia perquè he hagut d’estudiar una assignatura suspesa, Matemàtiques. Tot i això, he de dir que estic bastant orgullosa d’haver estudiat ja que he obtingut molt bon resultat a l’examen.

Deixant de banda el fet que he hagut de treballar durant les vacances, també he passat molts bons moments perquè he pogut quedar amb amics i altres persones especials per mi.

Aquest any no he viatjat gaire lluny, un cop acabat el curs vaig anar a Comar-ruga, un poble de platja prop de Tarragona on hi anem cada any des que era petita i ens hi relaxem uns dies tota la família. Les dues primeres setmanes de Juliol vaig fer un curset intensiu de dansa a l’acadèmia on vaig, va ser divertit. Més tard, a finals de Juliol, vam anar juntament amb els meus tiets a un càmping també per Tarragona, a Roda de Barà on també ens ho vam passar molt bé. Malgrat això, com he dit abans, un cop acabada aquesta última sortida, he estat l’Agost estudiant la matèria que tenia suspesa i per això he hagut de renunciar a fer algunes coses.

Estic convençuda que aquest any m’hauré d’aplicar més ja que serà un curs difícil i estressant, però procuraré que sigui diferent a l’anterior i organitzar-me millor per poder aprovar bé el curs i poder gaudir molt més l’estiu que ve.

Sandra

Aquest article ha estat publicat en Descans, Estiu, Estudis, Sandra Estivill. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Estiu 2013

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Sandra, enhorabona pels resultats de Mates!
  L’article està força bé, però es pot esporgar amb l’objectiu de fer-lo més lleuger i directe:
  – “No puc dir que ha estat un estiu fantàstic ja que no he pogut fer tot el que volia” Podria ser “No ha estat un estiu fantàstic ja que no he pogut fer tot el que volia” El “puc dir” no hi afegeix res i complica la sintaxi innecessàriament.
  – “Deixant de banda el fet que he hagut de treballar durant les vacances durant les vacances, també he passat molts bons moments…” Podria ser “Però a més de treballar, també he passat,…” o “Però no tan sols he haguts de treballar, també he passat…” Més simple i diu el mateix.
  Ho deixo aquí. Seguirem al proper escrit.
  No paris!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *