La inoportuna pedreta

Com en altres ocasions ja he explicat, m’encanta anar a la platja durant l’estiu, per prendre el sol, treure’m la calor de sobre (o almenys durant una estona)… Doncs un dia determinat d’aquest estiu, vam decidir anar a la platja amb els amics durant la tarda, banyar-nos, i seguidament anar a casa meva a menjar unes pizzes i mirar una pel·lícula. O al menys aquest era el pla…

Jo ja em vaig aixecar una mica mosca aquell dia, potser perquè em vaig despertar de manera brusca, no ho sé, el cas és que la resta del dia va anar a pitjor. Com a conseqüència, la meva germana i la meva mare tampoc van tenir el millor dia, per tant va ser un matí estressant. És per això, que anar a la platja amb ells,  m’hauria d’haver servit per desconnectar una mica. Doncs no va ser així.

Només arribar, degut a la calor, ens vam tirar tots a l’aigua,  jo la primera i de forma molt brusca. Aquest va ser l’error, no vaig pensar que aquesta zona de la platja no era gens profunda i d’altra banda, estava plena de pedretes, i me les vaig clavar. Però una d’elles se’m va quedar dintre del taló amb la mala sort que era impossible treure-la. Primer el Gerard va provar de treure-me-la i després la Marina, que tot i la seva paciència no ho va aconseguir.

Quan vam arribar a casa, uns deien que havíem d’anar al metge, els altres que m’havia de posar aigua oxigenada, el meu pare que d’aquí a uns dies se’m cauria sola… Un cop acabada la discussió i no haver-ne tret res vam començar a menjar la pizza i a mirar la peli, (jo encara estava preocupada, evidentment).

Però l’endemà abans d’anar al metge, la meva mare ho va anar intentant amb unes pinces i finalment, al cap de una hora d’estar en una mala posició, va sortir! Era un trosset de vidre que s’havia clavat i per això feia tant mal. La conclusió que vaig treure va ser que abans de tirar-se s’ha de mirar la profunditat de l’aigua i després ja es pot saltar, encara que és millor entrar a poc a poc per més precaució.

Jennifer

Aquest article ha estat publicat en Accident, Jennifer Coenen, Platja. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La inoportuna pedreta

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Jennifer,
  quina mala jugada, la pedreta-vidret en qüestió!
  L’article és clar i ordenat. Està molt ben escrit. Com en tot, però, es pot millorar. En general hi trobo un excés d’oralitat (escrit com si parlessis), i això fa que no estigui gaire elaborat, hi hagi alguna repetició, supòsits no gaire clars… Per exemple al primer paràgraf es repeteixen “anar a la platja” i “estiu”, i es poden esporgar algunes coses sense que l’escrit perdi res, dient, per exemple:

  “Com en altres ocasions ja he explicat, m’encanta anar a la platja a l’estiu per prendre el sol i oblidar-me de la calor durant una estona… Així que una tarda d’aquest agost ens hi vam arribar amb els amics. Després de banyar-nos aniríem a casa meva, i menjaríem unes pizzes tot mirant una pel·lícula. O al menys aquest era el pla…”

  Potser és el següent pas. Redactes molt bé i ara cal polir, donar brillantor al que has escrit. Ànim!
  No paris!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *